Jablotron city – SmartBlock

Savremeni način života podrazumeva BEZBEDAN i PAMETAN DOM na jednostavan način, dostupan sa svakog mesta i po povoljnoj ceni.

Sve to Vam obezbeđuje Jablotron 100 na pouzdan i prihvatljiv način koji lako koriste i deca i stariji ljudi.

 

  1. Ulica Cara Dušana, zgrada sa 12 stanova. Svi stanovi imaju zaštitu od provale, prepada, požara i sistem pametne kuće za energetsku efikasnost sa kontrolom temperature i daljinskim uključivanjem grejanja. Stanari koriste beskontaktne kartice i/ili priveske za kontrolu alarma i te iste priveske koriste i za otključavanje ulaznih vrata u zgradu (nema potreba za korišćenjem ključa). Druga prednost ovog sistema je da stanari mogu da otključaju ta vrata i kad nema električne energije u zgradi:

Astuta, Cara Dušana 85

 

2. Ulica Svetozara Radića, zona Beograda na vodi, zgrada sa 19 stanova. Svi stanovi imaju Bezbedan i Pametan Dom sa kontrolom ulaznih vrata u zgradu. Za više informacija i pregled strukture raspoloživih stanova kliknite na sliku:

Cityinvest slika sa sajta

 

3. Smart Block sa 105 Bezbednih i Pametnih stanova sa daljinskom kontrolom klimatizacije i grejanja (za detaljan opis i kupovinu stanova kliknite na sliku):

cela SmartBlock MIlenkovic gradnja slika+Logo

 

Nastavlja se…