+381-11-3-558-446

Požeška 36 (ulaz iz Ostroške ulice), 11030, Beograd

Jablotron je češka kompanija koja proizvodi hibridne alarmne sisteme.

JA-100 alarmni sistem

Najnoviji alarmni sistem JABLOTRON 100 sa revolucionarnim sistemom kontrole je sjajno rešenje za zaštitu vlasnišva i ljudi od bilo provale, ili pljačke. JA-100 sistem u sebi  integriše srž funkcija alarma sa rešenjima pametne kuće.

JA-100 je profesionalni bezbednosni sistem koji striktno zahteva profesionalnu instalaciju od strane obučenog instalatera.

Alarm omogućava prilagodivo korišćenje kombinacije žičanih i bežičnih uređaja. Fleksibilno se prilagodjava bezbednosnim zahtevima bilo kompanije ili domaćinstva, pri tom ostajući lak za upravljanje.

Ovi, naizgled nekompatabilni zahtevi, su zadovoljeni revolucionarnom patentiranom sistemskom kontrolnom jedinicom. Novina u vezi sa ovim alarmom nije samo u načinu kontrole, već u celoj njegovoj arhitekturi. Opseg i varijabilnost uređaja, struktura magistrale, novi bežični protokol, kao i mogućnosti komunikacije za  pristup i usluge udaljenim korisnicima čine JA-100 bezbednosni alarmni sistem vanvremenskim.

JA-100 se sastoji iz velikog broja komponenata, koje se mogu podeliti na:

 1. Alarmne centrale
 2. Žičane komoponente
 3. Bežične komoponente

JA-80 OASIS alarmni sistem

Oasis je profesionalni elektronski sistem zaštite koji se prilagođava vašim potrebama. Imate pregled svega što se dešava u vašem domacinstvu ili kompaniji preko vašeg mobilnog telefona ili Interneta. Vec imate ključan deo sigurnosnog sistema – mobilni telefon. Događaji sa obezbeđene lokacije se takođe mogu slati monitoring centrima koji u slučaju pljacke ili požara obezbeđuju trenutnu profesionalnu intervenciju na licu mesta. Vaša imovina je neprekidno sigurna, bez obzira što ste vi na odmoru ili što vam je telefon iskljucen.

Oasis se sastoji iz velikog broja komponenata, koje se mogu podeliti na:

 1. Bežične komponente
 2. Žičane komponente
 3. Automatizacija kuće

Najvažnije osobine Oasis sigurnosnog sistema:

 • ugradnja je diskretna i ne narušava vas enterijer (bežicni sistem)
 • omogucava vam da dodate i do 50 bežicnih uređaja (detektora, kontrola, sirena)
 • možete izabrati GSM/GPRS, LAN/TEL ili telefon za komunikaciju
 • u slučaju alarma, obaveštava monitoring centar i vas putem mobilnog telefona
 • detektor pokreta može fotografisati provalnika, i slike poslati na zašticeni server kojima možete pristupiti preko mobilnog telefona ili Interneta

Obaveštenja na mobilnom telefonu

OASiS obaveštava o izabranim dogaƒđajima slanjem SMS poruke na vaš mobilni telefon. U slučaju alarma, odmah ste obavešteni SMS porukom koja sadrži informacije o tome koja je vrsta alarma u pitanju i šta ga je izazvalo, npr “IZVEŠTAJ KUĆNOG ALARMA: POŽARNI ALARM U DEČIJOJ SOBI”. Ako ste povezani na monitoring centar, oni će istog trenutka poslati pomoć.

Upravljanje preko mobilnog telefona ili Interneta

Upravljanje sigurnosnim sistemom preko mobilnog telefona ili Interneta je jednostavno, putem ugrađƒenog GSM ili LAN komunikatora. To vam omogućava da daljinski uključite/isključite ne samo alarmni sistem, nego i druge kućne aparate, kao što su grejni ili sistem za navodnjavanje, svetla, itd… Možete poslati komandu sa vašeg mobilnog telefona putem SMS poruke – na primer, UKLJUČI GREJANJE ili možete pozvati komunikator i upisati numeričku šifru.

Za male sisteme nudimo sistem Azor. Idealan je za stanove, vikendice, garaže, kancelarije, manje firme. Omogućuje jednostavno upravljanje i instalaciju.

Klikom na sliku možete preuzeti prospekt.

Moto JABLOTRON-a i Lunatronika je da prave proizvode visokog kvaliteta kojima je jednostavno upravljati sa pristupačnim cenama i sa pružanjem odličnih servisa zadovoljnim kupcima.