+381-11-3-558-446

Požeška 36 (ulaz iz Ostroške ulice), 11030, Beograd

(Kompletan sistem Pametne kuće je na drugoj strani – kliknite ovde)

 

TP-83N Programabilni termostat

bežično upravlja sistemom za grejanje sa programom nedeljnom nivou.  Pruža zaštitu od zamrzavanja, i prijavljuje greške u grejanju i požar. Podržava daljinsko upravljanje sistemom za grejanje putem telefona ili Interneta. TP-82 je verzija bez nedeljnog programiranja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TP-83IR Termostat za podno grejanje (više se ne proizvodi)

bežično izračunava temperature poda i upravlja sistemom za grejanje na nedeljnom nivou. Pruža zaštitu od zamrzavanja, i prijavljuje greške u grejanju i požar. Podržava daljinsko upravljanje sistemom za grejanje putem telefona ili Interneta.

 

 

 

 

 

 

 

 

AC-82 Univerzalni prijemnik

može da komunicira sa JA-8x alarmnim centralama, JA-8x bežičnim detektorima, TP-8x bežičnim termostatima i RC-8x daljinskim upravljačima. Pogodan je za automatizaciju kuće i za uključivanje svetala, ventilacije, itd…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AC-88 Pametna bežična utičnica

Omogućava daljinsku uključivanje kućnih aparata, bojlera, grejalica, osvetljenja, ventilacije, itd… Internim relejom se može upravljati preko ugrađenog tastera, OASIS daljinskih upravljača, detektora, termostata  i EYE-02 kamera.

 

 

 

 

 

 

UC-82 Izlazni modul

ima releje kojima se može nezavisno i bežično upravljati putem RC daljinskih, alarmne centralu i JA-80 detektora. Napaja se sa 12V DC. Modeli AC-82 i AC-83 verzije se napajaju direktno iz gradske mreže 220V i takođe su kompatibilni sa bežičnim termostatima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RC-85 Daljinski upravljač

modul je instaliran u kolima i omogućava vam da ablendovanjem ili sirenom upravljate različitim uređajima (garažna vrata, svetla, alarmna centrala…). Takođe se može koristiti za prenos alarmnog signala od alarma automobile. Napaja se iz automobila.

 

 

 

 

 

 

 

RC-88 Univerzalni zidni taster

vam omogućava da objavite uzbunu ili da upravljate kontolnom tablom, bežičnim zvoncetom ili kućnim aparatima.

 

 

 

 

 

 

 

 

RC-89 Bežično zvono

RC-89 dugme, zajedno sa JA-80L sirenom, se može koristiti kao bežično zvono za vrata. Takođe se može koristiti kao dugme za slučaj opasnosti ili za upravljanje kućnim aparatima.