+381-11-3-558-446

Požeška 36 (ulaz iz Ostroške ulice), 11030, Beograd

Preuzmite prospekt klikom na sliku


Nanny je sistem koji nadgleda disanje bebe dok mama spava ili radi u stanu.

 

Nanny neprestano proverava da li beba diše i da li se pomera, da bi brzo dala upozorenje u slučaju opasnosti.  Nanny zvučno i vizuelno oglašava alarm u slučaju da beba ne diše ili se ne pomera duže od 20 sekundi, ili ako učestalost njenog disanja padne ispod 8 udisaja u minuti. Ovo omogućava pravovremenu indikaciju Sindroma Iznenadne Dečije Smrti (SIDS) i drugih životno-ugrožavajućih simptoma (alergije, iznenadne bolesti, gušenje…), i daje vam dovoljno vremena da spasite bebu.

Obratite pažnju da vas Nanny samo upozorava kada vaša beba ne diše pravilno ili kada ne diše uopšte. Nanny ne može zameniti bebi-siterku ili reagovati sama.

Senzorska površina sistema Nanny, koja se nalazi ispod dušeka bebinog krevetića, detektuje nežne pokrete bebinog grudnog koša. Signali iz senzora se šalju indikatoru, koji normalno disanje i pokrete označava zelenom lampicom. Nanny nema nikakav fizički kontakt sa bebom i ne stvara nikakvo zračenje. Pasivni senzor nema nikakve štetne efekte na malo ljudsko telo.

Nanny nedete nadi samo u domovima brižnih i ponosnih roditelja, nego i u bolnicama (porodilištima, GAK-ovima, specijalizovanim klinikama…). Nanny je napravljena u skladu sa evropskim standardima za medicinske uređaje.

Postavljanje sistema Nanny je vrlo brzo i jednostavno:

  1. Postavite senzorsku površinu ispod dušeka.
  2. Ubacite baterije u indikator, pa ga zatim fiksirajte za krevetac pomodu kaiševa.
  3. Čim povežete kabl senzora sa indikatorom, Nanny je spremna za čuvanje.

Kada stavite bebu u krevetac, uključite indikator (dobićete zvučnu i vizuelnu potvrdu uključivanja). Zelena lampica treperi u skladu sa bebinim disanjem i pokretima. U slučaju alarma, sirena će se oglasiti i crvena lampica će se uključiti. Crvena lampica treperi kada je baterija pri kraju.