+381-11-3-558-446

Požeška 36 (ulaz iz Ostroške ulice), 11030, Beograd

Dva za jedan – domet 12/15 ili 18/24m

Vrhunske Optex detektore za alarmne centrale svih proizvođača, a najviše za Ksenia Security S.p.A. alarmne centrale #Lares 4.0 možete kupiti kod Lunatronik sistemi bezbednosti
Za početak predstavljamo unum-X u dve verzije:
unum-X je unutrašnji senzor pokreta koji garantuje najviši stepen pouzdanosti bez izazivanja lažnih alarma.
Zahvaljujući inovativnoj Tough Mod2 TM ​​tehnologiji, nudi visoku otpornost na toplotu i vlagu, produžavajući životni vek senzora.
Poseduje rotirajuće sočivo koje može da detektuje i veliki domet (18m) i širok ugao (12m), što ga čini idealnim za zaštitu velikih, ali i uskih područja kao što su prozori, hodnici i još mnogo toga.

Ovo vam omogućava da imate dve funkcije u jednom uređaju, izbegavajući kupovinu dodatnih senzora!
unum-X je dostupan u žičanoj verziji i predstavlja dva različita modela: unum-X ST-DT i unum-X DT/AM.
Verzija unum-X ST nudi funkciju infracrvene detekcije, dok unum-X DT kombinuje infracrvene i mikrotalasne tehnologije. U obe verzije moguće je aktivirati funkciju „Pet imunity“ kako bi se izbegli lažni alarmi izazvani kućnim ljubimcima kada je sistem uključen.
unum-X DT/AM je najnaprednija verzija: pored dvostruke tehnologije, takođe ima funkciju protiv maskiranja i Look down zonu kako bi se sprečio svaki pokušaj sabotaže ili neželjenog upada.

unum-X DT-AM ima sertifikat GRADE 3 i dostupan je i u BUS verziji, a domet mu je 15 ili 24m.

Zahvaljujući svojim brojnim prednostima i primenjenoj tehnologiji, unum-X može zadovoljiti širok spektar potreba za instalacijom, što ga čini savršenim za detekciju upada u stambenim, komercijalnim i industrijskim lokacijama.

Dvostruka anti-masking funkcija: